Arsenal fans ser allerede frem til næste sæson med Adidas endnu en gang sat til at designe klubbens skjorter. Et stort hit i løbet af 80'erne og 90'erne i det nordlige London havde de tyske sportstøjsgiganter designet en række ikoniske billige fodboldtrøjer til Gunners, før deres aftale blev afsluttet i 1994.

Tipped til at underskrive en enorm kontrakt med klubben i flere måneder, da Puma's deal løber ud i slutningen af ​​denne sæson, blev det endelig bekræftet i oktober, at Arsenal havde aftalt en enorm £ 300million aftale fra starten af ​​2019/20 kampagnen. Billige Arsenal trøje 2018/19 til salg online shop.

Som det altid er tilfældet hvert år med nye fodboldtrøjer, har en række designs lavet runder på sociale medier sidst. Nu har den sandsynlige pålidelige Arsenal-fan udgivet et mock-up af det nye Arsenal 2019-20 hjemmesæt. Du kan også købe Arsenal trøje børn til at vise din støtte.

Adidas Arsenal 2019-2020 hjemmesæt vil have et forenklet design med klubbens varemærke røde krop og hvide ærmer. Det nye kit uden tre striber, underligt nok - vi forventer, at de enten er på siden eller ærmerne på trøjen.

Billige Fodboldtrøjer Arsenal Trøje Børn 2018-19 Hjemmebanetrøje