Barcelona var interesseret i franskmanden, men han besluttede at blive sat på Atletico Madrid. Han havde tilsyneladende sat sig for et skridt, men frigjorde en video efter VM, der forklarede sin beslutning om at blive i den spanske hovedstad. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Messi er uden tvivl den største spiller i verden, og mange forretninger rapporterer, at han er en afgørende beslutningstager i Barcelona. Og Griezmann har indrømmet, at han vidste, at han ikke ville være stjernens mand på Nou Camp, spillede en rolle i hans valg. Du kan også købe Messi Barcelona trøje for at vise din støtte.

Griezmann sagde: "Var det svært at afvise Barca? Det var meget svært. Men så er der klubben hvor du er, hvor du er en vigtig spiller og hvor de bygger et projekt omkring dig. Ubevidst kan Messi's løjtnant have spillet en en del.

"Men mine holdkammerater og folk på klubben [Atleti] gjorde alt, de kom til at tale med mig, de øgede min løn. De gjorde alt for at vise, at det var mit hjem, og at jeg ikke skulle forlade."

Billige Fodboldtrøjer Barcelona Trøje Børn 2018-19 Lionel Messi 10 Hjemmebanetrøje