Paris Saint Germain stjerne Kylian Mbappe sagde Cristiano Ronaldo og Lionel Messi forbliver fodboldens største spillere, men at hans egne verdensmesterlige heroics kunne hjælpe med at crown ham 2018 Ballon d'Or-vinderen. Billige Paris Saint-Germain trøje 2018/19 til salg online shop.

Mbappe, 19, inspirerede Frankrig til verdensmesterskabet sejr i Rusland med 4 mål. En af dem kom i den 4-2 endelige sejr over Kroatien, da han blev den anden teenager efter Pele i 1958 for at score i mesterskabet. Du kan også købe Paris Saint-Germain trøje børn for at vise din støtte.

Han blev også stemt til Young Player i turneringen og er siden blevet Ligue 1's førende scorer med 11 mål, da Paris Saint-Germain løber væk med den franske titel. Paris Saint-Germain trøje dame med høj kvalitet!

Mbappe sagde: "Ingen gør det bedre i øjeblikket, og vi kan ikke sige, at det er slutningen på deres æra, fordi det kun vil ende, når nogen andre gør det bedre end dem. Men jeg tror ikke, at en af ​​dem vil vinde Ballon d "Eller i år, fordi det var et VM-år, og VM har forrang."

Billige Fodboldtrøjer Paris Saint Germain PSG Trøje Børn 2018-19 Kylian Mbappé 7 Hjemmebanetrøje