Nummer 9 Billige Bayern München trøje 2018/19 ejer Robert Lewandowski hævder han modtog "flere tilbud" i højsæsonen, men forventede aldrig Bayern München at sælge ham, selv efter at han kritiserede klubbens hierarki.

Polen-angriberen offentliggjorde sin ulykke på Allianz Arena i august, da han beskyldte Bayern for ikke at yde tilstrækkelig støtte under en kort nedgang i form i sidste sæson. Bayern München trøje børn til salg online shop.

Real Madrid og Paris Saint-Germain var efter sigende interesseret, men Bayern holdt fast i deres holdning til et salg på trods af den 30-årige insisterede på at give sine klager. Du kan også købe Bayern München trøje dame for at vise din støtte.

Lewandowski sagde: "Der var nogle ting i Bayern, som jeg ikke kunne lide, og jeg ville gerne tale om det. Jeg ønskede at gøre en erklæring ved at sige:" Hvis der er så mange mennesker, der ikke er tilfredse med mig, kan jeg som godt orlov. "Jeg vidste imidlertid, at Bayerns svar ville være 'nej nej og nej', uanset hvilken slags tilbud der blev lavet."