Lionel Messi forstås at være en førende mover i planer om at tage Neymar tilbage til Barcelona, ​​og ville være helt villig til at byde sin tidligere holdkammerater velkommen. Billige Barcelona trøje 2018/19 til salg online shop.

Den brasilianske kontroversielle verdensrekord flyttede til Paris Saint-Germain i 2017 chokeret fodbold og skabte en enorm grad af akrimoni omkring Camp Nou-holdet og hierarkiet, men det har ikke udarbejdet fuldt ud på den måde, den 26-årige håbede på. Du kan også købe Barcelona trøje børn i vores butik.

Spilleren foretrak stærkt både sit liv og Barcelona og den spanske liga. På trods af den skyggefulde rivalisering mellem de to, ville Messi dog ikke have nogen dårlig vilje overfor Neymar og har talt med klubben embedsmænd om fordelene ved at tage ham tilbage. Barcelona trøje dame med høj kvalitet!

Den argentinske er for nylig blevet skabt kaptajn og tager en langt mere senior rolle generelt og er også blevet meget bevidst om hans arv og behovet for at vinde flere mesterliga ligaer.