Lionel Messis blomstrende partnerskab med Ousmane Dembele har hjulpet Barcelona til fire lige sejre i starten af ​​Liga-sæsonen. Ernesto Valverdes side har været skræmmende godt hjemme i denne sæson og scorede 15 mål i tre kampe på Nou Camp. Messi og Dembele har været arkitekter af deres dominans. Messi Barcelona trøje til salg online shop.

Messi slog typisk overskrifterne efter at have scoret et rekord ottende Champions League hat-trick i en 4-0 sejr over PSV Eindhoven tirsdag, men den større overraskelse var Dembele's præstationer. Franskmanden har haft en fantastisk start til sæsonen og har allerede matchet sit mål fra hele den sidste kampagne ved at score fem gange i seks kampe. Du kan også købe Billige Barcelona trøje 2018/19 i vores butik.

"Dembele klarer sig godt og scorer vigtige mål, men det kommer fra hårdt arbejde," sagde Barca træner Valverde efter sejren over PSV. "Han arbejder hårdt, forsøger at hjælpe holdet og er en spiller, der er i stand til at opveje oppositionen. Han har den kontinuitet i siden nu, hvilket hjælper, men han har tjent det. "Barcelona trøje børn med høj kvalitet!