Jose Mourinho har advaret Paul Pogba, at ingen spiller er større end Manchester United, og at enhver, der tror at de er, vil blive bragt fast i køen. Billige Manchester United trøje 2018/19 til salg online shop.

Mourinho insisterede på hans træningsbanespyd med Pogba foran fjernsynskameraerne i denne uge var ikke noget i forhold til nogle af de bust-ups der opstår bag lukkede døre, og insisterede på, at deres forhold var professionelt, sagde han midtbanespilleren ville starte mod West Ham i dag . Du kan også købe Manchester United trøje børn for at vise din støtte.

Men Mourinho forlod også Pogba uden tvivl om, at klubben kommer først, og at han ikke vil tolerere nogen spiller at få ideer over deres station efter hans beslutning om at fjerne franskmandens kaptajniske pligter, efter at han fortalte manager, at han ønskede at forlade Old Trafford midt i et ønske at blive med i Barcelona. Manchester United trøje dame med høj kvalitet!

Mourinho sagde: "Manchester United er større end nogen, og jeg skal forsvare det. Han [Pogba] er en spiller som de andre. Ingen spiller er større end klubben, og hvis jeg er tilfreds med sit arbejde, spiller han, hvis jeg ikke er glad, spiller han ikke. "