Kroatien, som tidligere var en del af det tidligere Jugoslavien, lavede kun deres debut i verdensmesterskabet i 1998, og holdet blev påmindeligt gået helt til semifinalen i Frankrig, før de tabte til værterne og eventuelle vindere. landsholdstrøje VM 2018 til salg online shop.

"Vi kan gøre det bedre end 1998-holdet, men lad os se," sagde Liverpool forsvareren Dejan Lovren efter 3-0 sejren over Argentina i gruppeplanerne. "Jeg tror, ​​vi har bedre spillere end det hold."

Og selvom 1998-siden fremhævede dem som Davor Suker, Zvonimir Boban og Robert Prosinecki, har den nuværende afgrøde også masser af talent i Luka Modric, Ivan Rakitic, Mario Mandzukic og meget mere. Du kan også købe Kroatien landsholdstrøje for at vise din støtte.

Kroaterne slog ud i foruroligende måde mod Portugal i de sidste 16 af Euro 16, kun snævert undslap en lignende skæbne her, men denne gang de sejrede.

Kroatien, der har skåret ud Danmark og set Spanien fjernet fra deres vej, håber, at omen kan skubbe dem til succes i Rusland. Og med en gunstig rute til Moskva skal de bedre deres 1998-hold nu og gøre det til sidste i det mindste. Kroatien trøje børn med høj kvalitet og hurtig levering!