Disciplinerne fra Spanien og Portugal kunne bruges til at bestemme vinderne af VM-gruppens B, hvis de begge vinder med samme mål i deres sidste kvalifikationskampe på mandag. landsholdstrøje VM 2018 til salg online shop.

I den usandsynlige hændelse, at begge hold taber med ensartede score, så vil "fair play" -reglerne, den ekstra slipsbryder, som FIFA har indført for Rusland 2018, også være nødvendigt for at bestemme hvilken nation der skrider frem til de sidste 16 år. Du kan også købe Spanien landsholdstrøje i vores butik.

Efter 3-3-træk til at åbne deres VM-kampagner sikrede Spanien og Portugal sig begge 1-0 sejre over henholdsvis Iran og Marokko for at gå ind i det tredje gruppespil med samme antal point, målforskel og mål scoret. Spanien trøje børn med høj kvalitet og hurtig levering!

Da kampen mellem dem sluttede i uafgjort, er alle tie-breakers relateret til dette spil irrelevante. Hvis dette forbliver tilfældet efter den sidste kamp, ​​vil sidens fair play-poster blive brugt. Spanien sidder for tiden på Group B, fordi de har en bedre disciplinære rekord, med kun et gult kort fra deres første to kampe.