Captain of the Islands Men's National Football Team Aron Einar Gunnarsson vil gennemgå en operation i dag for en skade, der er ved at spille for Cardiff City F.C. lørdag rapporterer RÚV. Midtbanespilleren tog et akavet fald i kampen mod Hull, hvilket resulterede i en forstuet ankel og en tåre i knæet. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Aron er et nøgle medlem af Island Men's National Football Team, som vil konkurrere i 2018 FIFA World Cup i Rusland i juni. Angreb midtbanespiller Gylfi Sigurðsson, en anden nøglespiller på holdet, har også haft en skade tidligere i år og er lige begyndt at løbe igen. du kan også købe Island landsholdstrøje for at vise din støtte,

Aron er optimistisk om at komme sig i tide til VM. "Jeg er i gode hænder her i Wales," sagde han. "Top læger og fysioterapeuter behandler mig, og jeg bliver fortalt, om alt går som håbet på, så har jeg en god chance for at komme sig til vores første spil i Moskva. Tiden vil gøre det klart, men jeg vælger at være positiv og optimistisk. " Island trøje børn med høj kvalitet og hurtig levering!